Krem Migdałowy WARSZAWSKI 190g z wanilią KETO
Krem migdałowy Warszawski 190g
Cechy produktu:
- zawiera substancję słodzącą: erytrytol
- bez glutenu, bez cukru, bez mleka, bez arachidów, bez jaj
- posiada niski indeks glikemiczny
- termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy
- źródło błonnika
Składniki kremu migdałowego KETO: manna kokosowa, pasta migdałowa (23,5%), inulina z cykorii, erytrytol (substancja słodząca), olej kokosowy, olej słonecznikowy, lecytyna słonecznikowa, sól, wanilia (0,11%).
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna | 1969 kJ / 470 kcal |
Tłuszcz - w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
45,9 g 26,6 g |
Węglowodany - w tym cukry |
3,7 g 3,7 g |
Błonnik | 16,6 g |
Białko | 5,2 g |
Sól | 0,3 g |
Przechowywanie: Krem migdałowy KETO przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 190g
Producent: Alicja Malicka Baton Warszawski, ul. Pokrętna 43, 05-500 Nowa Iwiczna
Parametry
Vege: | tak |
Smak: | słodki |