- -10%
Baton bez glutenu BLONDIE Warszawski 1 szt. 50g Daktyle Mleko w proszku Migdały Len Kokos
Baton bez glutenu BLONDIE 50g
Cechy produktu:
- na bazie bezcukrowej białej czekolady, migdałów i daktyli
- bez dodatku cukru - słodzony erytrytolem i ksylitolem
- nie zawiera oleju palmowego
- bezglutenowy
- wegetariański
Składniki batonu bez glutenu: daktyle 15,2 %, biała czekolada bez dodatku cukru 11 % (tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25 %, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015 %), odtłuszczone mleko w proszku 10 %, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.), mąka jaglana, wiórki kokosowe, mąka owsiana bezglutenowa, migdały 10 %, siemię lnu złote, ksylitol (substancja słodząca), olej kokosowy, sól, wanilia
Wartość odżywcza w 1 sztuce / 50g:
- Wartość energetyczna 995 kJ/238 kcal,
- Tłuszcz 15,6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,4g),
- Węglowodany 18,7g (w tym cukry 6,8g),
- Błonnik 5,6,
- Białko 4,9g,
- Sól 0,2g.
Przechowywanie: Baton bez glutenu BLONDIE przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 50g
Producent: Alicja Malicka Baton Warszawski, ul. Pokrętna 43, 05-500 Nowa Iwiczna
Parametry
Waga: | 50 g |
16 innych produktów w tej samej kategorii:
KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT, KUPILI TEŻ