Baton bez glutenu BLONDIE Warszawski 50g Daktyle Mleko w proszku Migdały Len Kokos
Baton bez glutenu BLONDIE Warszawski 50g Daktyle Mleko w proszku Migdały Len Kokos

Baton bez glutenu BLONDIE Warszawski 1 szt. 50g Daktyle Mleko w proszku Migdały Len Kokos

5,25 zł w tym VAT
Z1369
5906395341443

Baton bez glutenu i dodatku cukru (zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry). Nazwa Blondie odnosi się do jasnego koloru przekąski, który został uzyskany poprzez użycie mąki jaglanej, mleka w proszku, migdałów, wiórków kokosowych oraz ziaren lnu złotego.

Cena widoczna powyżej dotyczy jednej sztuki.

Więcej szczegółów arrow_drop_down

Baton bez glutenu BLONDIE 50g

Cechy produktu:

  • na bazie bezcukrowej białej czekolady, migdałów i daktyli
  • bez dodatku cukru - słodzony erytrytolem i ksylitolem
  • nie zawiera oleju palmowego
  • bezglutenowy
  • wegetariański

Składniki batonu bez glutenu: daktyle 15,2 %, biała czekolada bez dodatku cukru 11 % (tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku 25 %, substancja słodząca (erytrytol, glikozydy stewiolowe 0,015 %), odtłuszczone mleko w proszku 10 %, inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy.), mąka jaglana, wiórki kokosowe, mąka owsiana bezglutenowa, migdały 10 %, siemię lnu złote, ksylitol (substancja słodząca), olej kokosowy, sól, wanilia

Wartość odżywcza w 1 sztuce / 50g:
- Wartość energetyczna  995 kJ/238 kcal,
- Tłuszcz 15,6g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,4g),
- Węglowodany 18,7g (w tym cukry 6,8g),
- Błonnik 5,6, 
- Białko 4,9g,
- Sól 0,2g.

Przechowywanie: Baton bez glutenu BLONDIE przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto: 50g

Producent: Alicja Malicka Baton Warszawski, ul. Pokrętna 43, 05-500 Nowa Iwiczna

Parametry

Waga: 50 g

16 innych produktów w tej samej kategorii:

KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT, KUPILI TEŻ

chat Komentarze (0)
expand_less Powrót do opisu