MIESZANKA MĄK do wypieku maślanych ciastek KETO Pięć Przemian 365g bezglutenowa
Mieszanka mąk do wypieku maślanych ciastek KETO Pięć Przemian
Cechy produktu:
- bez glutenu (w składnikach)
- może zawierać alergeny: orzechy
- bez dodatku cukru
- produkt polski
Składniki: mąka migdałowa, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.
Sposób użycia:
1. Przesyp mieszankę mąk do miski.
2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.
3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu*
- Wartość energetyczna - 2202 kJ / 526 kcal
- Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 g
- Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 2,3 g
- Błonnik: 9 g
- Białko: 11 g
- Sól: 0,3 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.
Masa netto: 365 g
Przechowywanie: Mieszankę mąk do wypieku maślanych ciastek KETO Pięć Przemian przechowuj w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Producent: Pięć Przemian, Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
16 innych produktów w tej samej kategorii:
KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT, KUPILI TEŻ